COMPETITION GYM

ACRO


ACRO

Acrobatische gymnastiek (ook wel acrogym of acro genoemd) is een gymdiscipline die niet individueel wordt beoefend maar in teams. Samen met je team bouw je torenhoge piramides en gooi je de hoogste salto’s. Acro kan door jongens en meisjes beoefend worden. Tijdens de trainingen wordt een “oefening” in elkaar gestoken, waarbij de piramides, salto’s en tumbling aan elkaar gedanst wordt in een mooi geheel.

NAAR ACRO

TUMBLING


TUMBLING

Tumbling is een aaneenschakeling van turnoefeningen op een 25 meter lange verende baan. Bij de tumblingreeksen wisselen rondat, flikflak, salto’s en schroeven elkaar in een snel tempo af. Snelheid, kracht en techniek zijn de basisvereisten om de delen aan elkaar te schakelen tot een sprongenreeks. Tumbling is een individuele gymdiscipline voor jongens en meisjes.

NAAR TUMBLING

DEMO


DEMO

Demo is een gezonde mix tussen dans & gymnastiek (acro & tumbling). Elke jaar werken de gymnasten rond 1 bepaald thema, waar ze een verhaal rond brengen. Ze proberen het publiek mee te nemen in hun avontuur en hun te verbazen met een portie spektakel en show.

NAAR DEMO