INSCHRIJVINGEN SEIZOEN 2023-2024

Inschrijven

Vanaf 1 juli 2023 kan u hier inschrijven voor het seizoen 2023-2024.

Net zoals vorig seizoen werken we met een online betalingssysteem. Na de online inschrijving wordt u direct doorgelinkt om de betaling te voltooien. Let op, een lid is pas ingeschreven indien het betalingsproces werd afgerond. U zal twee mails met bevestiging ontvangen : een eerste met betalingsinfo en tweede met betalingsbevestinging. Afhankelijk van de verwerking bij het online betalingsysteem kan deze tweede mail onmiddellijk of iets later na de eerste mail toekomen.

Indien u niet via online-betaling kan betalen, doe dan geen storting maar neem eerst contact op met ons via info@turnclubathena.be .

Voor dit onlinesysteem moet u aanmelden met uw e-mailadres dat bij de club gekend is als uw hoofd e-mailadres. Aan dit e-mailadres zijn de persoonsgegevens van vorige inschrijvingen gekoppeld, dit vereenvoudigt de inschrijving.
Indien u dit e-mailadres niet meer kent , kan u dat navragen via info@turnclubathena.be met vermelding van de naam van de gymnast die u wil inschrijven.

Indien u nog nooit een gymnast hebt ingeschreven, kan u een volledige nieuwe gebruiker aanmaken.

Twijfelt u in welke groep u uw kind best inschrijft?

Kom dan zeker eens langs tijdens onze kennismakingsweken van 1 tot 14 september 2023. Je kan in die weken meerdere proeflessen volgen zodat je zeker weet wat bij je past en wat je graag wil doen.

Op zondag 10/9/23 organiseren we ook onze kennismakingsdag . Op deze dag kan u kennismaken met het volledige aanbod en zijn de trainsters aanwezig om u te helpen met de juiste keuze.

Heeft u verdere vragen omtrent één van onze lessen, twijfel dan niet contact op te nemen via info@turnclubathena.be.